Hoppa till innehåll

Om oss

Affinity Yoga - Emma Lind

Jag som driver Affinity Yoga heter Emma Lind och har levt med yogan vid min sida de senaste 10 åren.

Yoga för mig är föreningen mellan kropp, sinne och själ. Jag tror att det först är när dessa tre är i balans som vi på djupet kan komma i kontakt med oss själva, höra vår inre röst och uppnå stillhet.

Jag tog steget att utbilda mig till yogalärare under 2021 och har efter avslutad utbildning blivit certifierad RYT200 via Yoga Alliance.

Affinity Yoga är verksamma i Göteborgsområdet, med utgångspunkt från Lerum.

Innan jag hittade yogan var jag högpresterande konsultchef på ett IT-företag, med många bollar i luften, nybliven mamma och tillika husägare. Jag var ofta stressad och helt ur kontakt med min kropp och dess signaler. Smällen in i väggen var snart ett faktum.

Det var via Mindfulness och meditation som jag kom in i yogan, när allt kommer omkring så är yoga en slags meditation i rörelse, något som lyser igenom i min lärarfilosofi.

Jag har praktiserat många olika yogastilar under åren, bland annat Mediyoga, Hatha och Asthanga yoga. Där jag nu lägger mitt fokus är på Hatha, Vinyasa och Yinyoga. För mig är andningen, Pranayama, ett av de viktigaste verktygen inom yogan. Andetaget är det som förankrar oss i nuet och hjälper oss igenom våra positioner.

Affinity Yoga - Sjö i skog
Affinity Yoga - Logga

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi finns på sociala medier eller ett mail bort.